Testarea pe animale este un procedeu barbar care  nu ar mai trebui sa existe dat fiind alternativele existente deja.

A testa un produs pe un animalut nu inseamna a- l da cu rimel si a- i face unghiile.   Nici un sufletel nu merita atata suferinta pentru niste produse cosmetice – nici nu este necesara crearea de alte produse avand in vedere ca avem destule din toate.

Prin intermediul acestui blog imi doresc sa va informez pentru a putea lua decizii corecte din punct de vedere etic si moral cand achizitionati produse cosmetice si de curatenie.

Voi lauda companiile si producatorii de produse Cruelty- free, si voi blama companiile fara sufletel.

7 Responses to “Despre APTA”


  1. […] Orice intrebari aveti legate despre acest subiect le puteti pune pe blog printr-un comentariu la un post sau la pagina Despre APTA […]


  2. E foarte interesant blogul asta! Am auzit ca in Romania vanzatoarele / vanzatorii de cosmetice nu sunt instruiti cu vedere la testarea produselor. Ar trebui sa stie sa recomande din start, cand cere clientul!

    Oricum, felicitari! Am face si un blogroll cu voi, daca sunteti de acord!

  3. yoli Says:

    Adevarat, in Romania eu evit sa discut cu vanzatoarele. Prefer sa ma uit singura, si in caz ca insista, daca le spun ca ma intereseaza daca sunt testate pe animale, primesc tot felul de priviri 😛

    Daca vrei sa adaugi blogul in blogroll, poti pune fie link fie un banner, pe care il gasesti in pagina: Adauga un banner 🙂

    Si multumesc de sustinere


  4. intrebare:produsele de la Favisan cum sunt:vitaminele ca:zincul,b-urile,cromul etc,sunt sau nu testate pe animale?A fost intrebata firma si nu sa primit raspun inca.Daca nu se primeste raspuns am sa fac public aici emailul firmei ca sa se trimita mesaje din parte iubitorilor de animale.
    Inteleg ca vitaminele nu se testeaza pe animale.Dar oare e adevarat…ca in Romania multe lucruri nu sunt concrete..

    • yoli Says:

      Buna,
      Nu stiu despre Favisan. Parerea mea personala este ca nu sunt testate insa daca iti raspund, te rog sa ne trimiti si noua emailul sau scrisoarea pentru a face cunoscut raspunsul!
      Craciun fericit 🙂

  5. Monica B. Says:

    Este foarte util site-ul. Pacat ca n-ai mai continuat sa scri.


Leave a comment